Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews,

...
  Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews,
Коментари Харесай

Скритите послания: Символиката на сънищата

    Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва тематиката за скритото обръщение – Символика в сънищата.
Прочетете още
Ефектите от сънищата постоянно ни вкарват в размисъл, страхове или очаквания. Не са редки случаите в които хората изпадат безусловно в суматоха, сънувайки, че се давят, изгарят, умират и впрочем. Символиката на тези ужасяващи зрелища са мотив за преосмисляне на една или друга действителна обстановка.

Подобни сънища са прикрито обръщение да създадем ретроспекция, къде бъркаме и точно сънуването на личната гибел е сигнал да обърнем внимание на нашите действия.

Например, сънувате, че се давите, това значи, че сте прекалили с мислите си, по какъв начин да се справите, проблемите се вливат и образуват океан в който се „ давите “, тоест следва да се отървете от непотребните терзания, да помислите рационално. По този метод единствено може да се измъкнете от проблематиката посредством сигналът получен на сън.

Изследването на нашите сънища и техните смисли от дълго време очарова хората. Понякога сънищата могат да наподобяват като мистериозна врата към нашия несъзнателен разум, предоставяйки ни ярки облици и прекарвания, които могат да ни оставят комплицирани и очаровани. Разбирането на смисъла на съня може да предложи скъпи прозрения за самите нас, помагайки ни да навлезем надълбоко в дълбините на нашето подсъзнание.

В психоанализата сънищата се смятат за демонстрация на нашите несъзнателни стремежи, спорове, страхове и паники. Те не са просто инцидентни или безсмислени прекарвания, а по-скоро отражение на най-съкровените ни мисли и страсти. Зигмунд Фройд, бащата на психоанализата, вярваше, че сънищата са кралският път към несъзнаваното.

Разгадаването на символиката в сънищата е значима стъпка в разбирането на тяхното значение. Сънищата постоянно ни приказват със знаци и метафори, употребявайки облици и сюжети, с цел да предадат по-дълбоки послания. Често срещани знаци на сънища като змии, вода или животни могат да имат както универсално, по този начин и персонално значение и тяхното пояснение може да варира от човек на човек. Анализирането на символиката в сънищата може да даде скъпи прозрения в нашето подсъзнание и да ни помогне да разкрием скрити смисли и послания.

Символиката на съня е вълнуващ и комплициран аспект на психоанализата. Когато се потопим в дълбините на нашето подсъзнание, ние се сблъскваме с безчет знаци и облици, които съдържат по-дълбоки смисли. Разбирането на тези постоянно срещани знаци на сънища и техните тълкувания може да отключи скъпи прозрения за нашата душeвност.

В сънищата нашето подсъзнание постоянно комуникира с нас, употребявайки алегоричен език. Тези знаци могат да бъдат персонални за нас или могат да носят универсални смисли, които се споделят сред културите и обществата. Предизвикателството се състои в дешифрирането на тези знаци и разкриването на скритите послания, които съдържат.

Например сънуването на кенгуру може да наподобява необичайно първоначално, само че може да е знак на резистентност и адаптивност. Този сън може да ни споделя да прегърнем тези качества в будния си живот и да се надигнем лице в лице с провокациите.

Друг постоянно срещан знак на съня е актът на приканване в името на Исус. В доста духовни обичаи това символизира предпочитание за упътване, отбрана или потребност от религия. Може да демонстрира търсене на отговори или блян за духовна връзка.

Сънищата за тип болест постоянно могат да отразяват прочувствени или психически проблеми, които засягат нашето богатство. Тези сънища може да са отражение на нашите страхове или терзания, че ще бъдем повлияни от отрицателни въздействия в нашата среда.

Сънуването на игра на карти в християнски подтекст може да символизира битката сред светските стремежи и духовните вярвания. Може да е отражение на вътрешните спорове, които изпитваме, когато се опитваме да балансираме вярата си със земните си стремежи.

Змия в сънят, може да бъде мощен знак, представляващ промяна и смяна. Това може да значи, че прекосяваме през персонална промяна или сме изправени пред обилни промени в живота си.

Сънищата за хвърлена бомба от аероплан може да са демонстрация на нашите страхове и паники. Може да символизира възприятие за надвиснала заплаха или боязън от загуба на надзор. Тези сънища могат да бъдат знак за проучване и справяне с главните страхове, които въздействат на будния ни живот.

Чрез декодирането на тези знаци можем да придобием по-дълбоко схващане за себе си и скритите смисли зад нашите сънища. Важно е обаче да запомните, че тълкуванията на сънищата са субективни и извънредно персонални. От значително значение е да вземем поради подтекста на личния си живот и прекарвания, когато изследваме символиката на съня.

Чрез проучване на постоянно срещаните знаци, присъстващи в нашите сънища, можем да стартираме да разкриваме мистериите на нашето подсъзнание и да придобием скъпи прозрения за личния си вътрешен свят. Чрез деликатен размисъл и самоосъзнаване, тези знаци на сънищата могат да ни насочат по пътя на личностно израстване и себеоткриване.

Бъдете здрави!

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР